Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παλάσκα, νόμιμες οι εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες την προσφυγή που κατέθεσε ο τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκας και κάποια από τα μέλη της διοίκησης του.

Με την προσφυγή ο Παλάσκας ζητούσε την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών που έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου, από τις οποίες προέκυψε νέα διοίκηση υπό τον Χρήστο Σκάρλο καθώς και το διορισμό της προηγούμενης διοίκησης προκειμένου να οδηγήσει τη συγκεκριμένη Ενωση σε νέες εκλογές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα μέλη του διαιτητικού δικαστηρίου τάχθηκαν υπέρ της απόρριψης της προσφυγής θεωρώντας ότι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές έγιναν με νόμιμο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παλάσκας και η διοίκησή του επιχείρησαν παράνομα να αποκλείσουν από την εκλογική διαδικασία αντίπαλους υποψήφιους και λίγες ώρες πριν την έναρξη των εκλογών απέκλεισαν από το δικαίωμα της ψήφου πάνω από τριάντα σωματεία, τα οποία γνώριζαν ότι θα ψήφιζαν την αντίπαλη παράταξη.

Την ημέρα των εκλογών σωματεία υπέβαλλαν μηνύσεις στον Παλάσκα και σε άλλα μέλη του ΔΣ, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθησαν στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε τι είχαν υποστηρίξει στο διαιτητικό δικαστήριο οι δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή