Αποφασίζεται η μη συμμετοχή του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Print Friendly, PDF & Email

Η απόφαση να μην συμμετάσχει ο Παναρκάδικο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναμένεται να ληφθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 19:30 σε νέο διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα του arcadiaportal.gr “Η διοίκηση του Παναρκαδικού θα εξαντλήσει βέβαια όλα τα περιθώρια ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της ομάδας και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλονται τα πράγματα είναι και παραμένουν πολύ δύσκολα με τον προβληματισμό να κυριαρχεί στις τάξεις του σωματείου.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού παρότι απεύθυνε πρόσκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, Περιφέρεια, Βουλευτές) κανείς δεν παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου ενώ ισχνή ήταν και η ανταπόκριση των μελών στην τόσο αυτή ιστορική και δύσκολη ταυτόχρονα στιγμή για το σωματείο.

Βάζοντας επί τάπητος όλα τα δεδομένα και αναλύοντας όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες το άνοιγμα για την συμμετοχή στον 6ο όμιλο υπερβαίνει κατά πολύ το μπάτζετ που έχει οροθετηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης να έρχονται προ δύσκολων και ταυτόχρονα ιστορικών αποφάσεων.

Ο τριφύλλι αναζητά το οικονομικό θαύμα της τελευταίας στιγμής εντός των επόμενων ωρών και όλα δείχνουν βάση της απόφασης που πάρθηκε πως η ομάδα να μην συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα με την ΕΠΟ να έχει τις δικές της ευθύνες στο ζήτημα αυτό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανακαδικού Βασίλης Κωστόπουλος ανέλυσε ενδελεχώς και την παραμικρή λεπτομέρεια της δύσκολης αυτής απόφασης προς τα μέλη που έδωσαν το παρών θέτοντας ως βάση πως το σωματείο δεν μπορεί να ρισκάρει οικονομικά ανοίγματα χωρίς συγκεκριμένους πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοικητική συνεδρίαση του Παναρκαδικού (δεν υπήρχε απαρτία) το παρών έδωσε και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης ο οποίος παρά τις ενέργειες τόσο τις δικές του όσο και της Ένωσης δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την απόφαση της ΕΠΟ”.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή