Αποφασισμένος ο Λουτσέτης να ασκήσει πίεση στην ΕΠΟ για τον Κρητικό όμιλο

Print Friendly, PDF & Email

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λασιθίου παρουσία του προέδρου Σύλλα Λουτσέτη και όλων των μελών του αποφασίστηκε ομόφωνα όπως εκπροσωπηθεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- Μελών της Ε.Π.Ο. στην Αθήνα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, από τους Αγησίλαο Λουτσέτη (Πρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λασιθίου ως Τακτικός) και Δημήτρη Κοντοπόδη (Ταμίας Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου ως Αναπληρωματικός), ενημερώνοντας σχετικά την Ομοσπονδία. Ακόμη ζητήθηκε να παραστούν ως Παρατηρητές στην Γενική Συνέλευση οι Μιχάλης Παπαγεωργίου (Αναπληρωτής Πρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λασιθίου) και Κωνσταντίνος Λεμπιδάκης (Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου).

Εκεί όπως έκανε γνωστό ο κ. Λουτσέτης θα ασκηθεί μεγάλη πίεση στην ομιλία του για τη δημιουργία ομίλου Κρήτης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και θα παρουσιάσει όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία έχει στείλει στην ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα, από το πρώτο κιόλας διάστημα της θητείας τους στην προεδρία της ΕΠΣΛ.

Ακόμη, ο κ. Λουτσέτης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με την 4η «Γιορτή του ποδοσφαιριστή» και το 35ο κύπελλο «Μάχης Κρήτης» τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την ΕΠΣΛ πριν μερικές εβδομάδες, με τον ίδιο να έχει αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι της διοργάνωσης τους και για τον λόγο αυτό απέσπασε τα συγχαρητήρια των συμβούλων της ΕΠΣΛ.

Πηγή: anatolh.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή