Αρκούδης: "Αναβολή για να μη δημιουργηθεί θέμα αμφισβήτησης ή τυπικότητας"

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ηλίας Αρκούδης μίλησε για την αναβολή στην υπόθεση που αφορά τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά και για τον λόγο που έγινε δεκτό το αίτημα της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αναβλήθηκε η υπόθεση για την Πέμπτη 16/1, 10 το πρωί, για έναν τυπικό λόγο. Ότι η Ξάνθη πιστεύει πως δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε για την παράγραφο 9, του άρθρου 69, παρότι κατά τη γνώμη μας προκύπτει. Όμως για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα αμφισβήτησης ή τυπικότητας στο μέλλον, γι’ αυτό αναβάλλαμε και θα γίνει καινούργια κλήτευση για την Πέμπτη 16/1, για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση τυπικότητας.

Αυτό μόνο για λόγους τυπικότητας, παρότι εμείς πιστεύουμε ότι είναι καλυμμένο το θέμα, αλλά για να μη δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα και αμφισβητηθεί η απόφαση.

Η Ξάνθη λέει ότι ενώ έχει κληθεί για τα άλλα άρθρα, για το πιστοποιητικό πώς δόθηκε, για τη μεταβίβαση μετοχών, δεν φαίνεται σαφώς ότι κλήθηκε και για την πολυϊδιοκτησία».

Σε ερώτηση για το αν από την κλήση που έφτασε στην Ξάνθη προκύπτει ότι αφορά την εν λόγω υπόθεση:
«Προκύπτει, γιατί όταν καλούμε τον ΠΑΟΚ, για ποιον τον καλούμε για πολυιδιοκτησία; Για την Ξάνθη τον καλούμε. Η Ξάνθη λέει ότι θέλω να μου λες ξεκάθαρα ότι λέει και για μένα. Ε για τυπικούς λόγους το κάναμε για να καλύψουμε κι αυτό».

Ενώ για το αν εξεταστούν τα ανώνυμα στοιχεία που έφτασαν:
«Αυτό θα το κρίνει η επιτροπή»