Αρνείται να διαπραγματευτεί με τη Super League την αναδιάρθρωση ο Βασιλειάδης

Print Friendly, PDF & Email

Αρνητικός εμφανίζεται ο Γιώργος Βασιλειάδης στο ενδεχόμενο να μπει σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη Super League για την αναδιάρθρωση.

Στο ΔΣ της Πέμπτης (21/3) ο συνεταιρισμός αποφάσισε ομόφωνα να αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, στην οποία οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της Λίγκας θα θέσουν επί τάπητος θέματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού, προκύπτει ότι ο Βασιλειάδης είναι ανοιχτός στο να συζητήσει με τις ΠΑΕ της Super League τους προβληματισμούς τους για το άθλημα, κρίνει όμως άνευ ουσίας οποιαδήποτε συζήτηση για την αναδιάρθρωση.

Και αυτό διότι η απόφαση του Βασιλειάδη να προχωρήσει την αναδιάρθρωση είναι ειλημμένη και περιγράφεται μάλιστα στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων. Μάλιστα από το Υπουργείο υπογραμμίζουν πως το θέμα της νομοθέτησης για τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, Super League 2 είναι τυπικό και θα προχωρήσει άμεσα μόλις συνταχθεί η επιστολή της ΕΠΟ.

Στην πλευρά της λίγκας υπάρχει ως σκέψη και το ενδεχόμενο να απευθυνθούν ακόμη και απευθείας στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εφόσον πέσουν σε τοίχο πάνω στον Βασιλειάδη.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τις ΠΑΕ της Super League, υπάρχουν και ομάδες της Γ’ Εθνικής, που εναντιώνονται στην αναδιάρθρωση, ενώ το Soccerplus είχε γράψει από τις αρχές Μαρτίου ότι υφίστανται και πολιτικές πιέσεις από βουλευτές προκειμένου να μην προχωρήσει το σχέδιο του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή