Αρνητική η Super League στη μετάθεση του ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, θετικός ο Βασιλειάδης

Print Friendly, PDF & Email

Αντίθετη στη μετάθεση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική είναι η Super League, κάτι που εξέφρασε και με επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο συνεταιρισμός τονίζει ότι το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της ΓΑΔΑ για μετάθεση του αγώνα κατά μία ημέρα λόγω της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και του ομολόγου του στην Ιταλία, Σέρτζιο Ματαρέλα, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δεν μπορεί να γίνει δεκτό, καθώς το πρόγραμμα των ομάδων είναι βεβαρημένο τόσο με αγώνες για το Κύπελλο όσο και για την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Βίντι στις 25/10 για το Europa League, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας δεν μπορεί να πάει στις 27/10, ενώ τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» όσο και ο Παναθηναϊκός θα παίξουν με Εργοτέλη και Ιεράπετρα αντίστοιχα το τριήμερο 30/10-01/11.

Μπορεί η ΕΠΟ να μην έχει προχωρήσει στους ορισμούς των αγώνων, όμως δεν μπορεί να τους βάλει στις 01/11, καθώς οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα (Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ) έχουν οριστεί για το Σάββατο (03/11).

Από την πλευρά του Υφυπουργείου διαρρέεται ότι η Super League πρέπει να συμμορφωθεί με το αίτημα του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί ο κ. Βασιλειάδης να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή