«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Βελόπουλος-Στάη με αφορμή «τα πολύ… ναζιστικά»

Print Friendly, PDF & Email

Άγρια κόντρα ξέσπασε on air μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου και της Έλλης Στάη.

Ήδη από την αρχή της live σύνδεσης του κ. Βελόπουλου η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με τον ίδιο να… διορθώνει την κυρία Στάη επειδή είπε καλησπέρα και όχι καλημέρα: «Καλημέρα σας. Είναι μία παρά τέταρτο εσχάτως. Περίμενα πολύ ώρα, φαντάζομαι η Ελληνική Λύση θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή της». «Και εμείς δουλεύουμε τέτοιες ώρες για σκεφτείτε και εμάς», του απάντησε η Έλλη Στάη.

Από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βελόπουλος έδειξε την δυσαρέσκειά του.

«Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Εγώ δεν το άκουσα έτσι. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Έχω να πω στον Κυριάκο Μητσοτάκη το εξής: άλλο οι ναζιστές άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα. Δεύτερον εγώ δεν έκαναν σκι στην Κόρινθο ενώ κάναμε συλλαλητήρια στην Αθήνα κ. Θεοδωρικάκο, ο αρχηγός σας ήτανε», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», του είπε η Έλλη Στάη. «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε λίγο αργότερα ο πολιτικός. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Έλλη Στάη να του απαντά «σας μιλάω μια χαρά».

Για τη φράση «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη πως κάνει προπαγάνδα: «Αν με καλέσατε εδώ για να κάνετε προπαγάνδα με δικές κομμένες φράσεις και δηλώσεις κάνετε λάθος κυρία μου. Και το λέω δυστυχώς με αγενή τρόπο. Τις τρολιές της ΝΔ κυρία Στάη όχι σε μένα», είπε ο κ. Βελόπουλος και έβγαλε το μικρόφωνό του αποχωρώντας εκνευρισμένος.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή