"Ας μιλάμε όλοι λιγότερο και οι τοποθετήσεις να μην δημιουργούν περιβάλλον αρνητισμού"

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση στη θέση της Νοva, αναφορικά με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, έδωσε η Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε να διεξαχθεί το ματς μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:00 αντί για τις 19:30, ωστόσο η Nova αρνήθηκε και πήρε θέση τονίζοντας πως «οι ώρες διεξαγωγής δεν μπορεί να γίνονται γιο γιο».

Η Super League 1 απάντησε ως εξής:

«H Super League, ως ο φορέας διοργάνωσης του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σεβόμενη πρωτίστως το θεσμικό της ρόλο, επιλέγει την απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους των άλλων συνδεδεμένων, ή μη, με το χώρο του ποδοσφαίρου φορέων και όχι τη δια διαρροών δημόσια αντιπαράθεση, εφόσον προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα ή αίτημα που χρήζει συζήτησης, ρύθμισης ή αντιμετώπισης.

Άλλωστε, όλοι όσοι έχουμε την νομική και ηθική υποχρέωση προστασίας και αναβάθμισης του ποδοσφαίρου, συμφωνούμε πως οι δημόσιες τοποθετήσεις, είτε ενσωματώνονται σε επίσημες ανακοινώσεις, είτε εκφράζονται δια της μεθόδου της «διαρροής» ή δημοσιευμάτων, θα πρέπει να χαρακτηρίζονται κυρίως από το βασικό συστατικό της ποιοτικής πληροφόρησης του φίλαθλου κοινού και σε κάθε περίπτωση να μη δημιουργούν περιβάλλον αρνητισμού, ή ακόμη χειρότερα πλαίσιο δημόσιας αντιπαράθεσης.

Ας μιλάμε λοιπόν, όλοι ανεξαιρέτως, λιγότερο και ας αφήσουμε ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους να απολαύσουν το Πρωτάθλημα Super League, το οποίο κατά γενική παραδοχή, αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, στέλνει μόνο θετικά μηνύματα μέσα από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here