Αυτές είναι οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Print Friendly, PDF & Email

Τα αποτελέσματα της µεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρεία έρευνας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Great Place to Work Hellas.

Η συγκεκριμένη έρευνα διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, µε την ακαδηµαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece. Σε αυτήν διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, ανάλογα µε τον αριθµό των εργαζοµένων τους.

Οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2018:

Στην κατηγορία δέκα «µεγάλες» επιχειρήσεις, που απασχολούν πάνω από 251 εργαζομένους, διακρίθηκαν οι εταιρείες: DHL Express (Ελλάς), Epsilon Net, ∆ιαµαντής Μασούτης ΑΕ, Praktiker Hellas, ΥΓΕΙΑ ΑΕ, Όµιλος ΟΠΑΠ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Calin Group, Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, Μπάρµπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Στην κατηγορία δέκα «µεσαίες» επιχειρήσεις, που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους, διακρίθηκαν οι εταιρείες: Microsoft Hellas, British American Tobacco Hellas, AbbVie Φαρµακευτική, Beiersdorf Hellas, Data Communication, 3M Hellas, Genesis Pharma, Novo Nordisk Hellas, Edenred Greece και MARS Greece.

Στην κατηγορία πέντε «µικρές» επιχειρήσεις, που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζομένους, διακρίθηκαν οι εταιρείες: S.C. Johnson Hellas, Temenos Hellas, PCS Convert Group και Bizerba.

Στοιχεία για την έρευνα

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Σε αυτήν δήλωσαν συµµετοχή εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες συνολικά απασχολούν 22.300 εργαζομένους.

Η έρευνα διεξάγεται µε ανώνυµα ερωτηµατολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόµενοι για την εταιρεία τους.

Η βράβευση των εταιρειών µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018 θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή