«Αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με τη λέξη ΠΑΟ πρέπει να μας στηρίξουν»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός στις δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες την στήριξη του κόσμου, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους φίλους των «πράσινων» για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-offs.

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Σε αυτό το παιχνίδι θέλω πολύ περισσότερο να έρθει ο κόσμος. Γιατί στις δύσκολες καταστάσεις και στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα».

Σε ό,τι στον αγώνα: «Παίζουμε στο γήπεδο μας και ανεξάρτητα από τις απουσίες που θα υπάρχουν, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι δώσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επειδή πιστεύω ότι και τα παιδιά θέλουν πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή