Αυτόνομη Θύρα 10: "Καμία έκπληξη, η εξυγίανση σας βρωμάει… ρούβλια"

Print Friendly, PDF & Email

Ο οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών του Ηρακλή, «Αυτονόμη Θύρα 10», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στην αίτηση του Γηραιού για τοποθέτησή του στη Super League 2.

Συγκεκριμένα, η «Αυτόνομη Θύρα 10» αφήνει αιχμές κατά του Ιβάν Σαββίδη υποστηρίζοντας πως «η εξυγίανση βρωμάει ρούβλια», ενώ στρέφεται και κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καμία κατάπληξη και καμία στεναχώρια δεν μας προκάλεσε η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ. Το περιμέναμε, είμασταν σίγουροι, παρόλα αυτά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για ακόμα μια φορά ξεφτιλιστήκατε για να μη δικαιώσετε τον ΗΡΑΚΛΗ. Χαιρόμαστε που για ακόμα μια φορά μας δικαιώσατε όταν φωνάζουμε και μιλάμε για τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας.

Χαιρόμαστε που βάλατε ακόμα πιο βαθιά στο συλλογικό ασυνείδητο ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας ότι η εξυγίανση σας βρωμάει… ρούβλια. Χαιρόμαστε που οι «δεν ασχολούμαστε» και οι «καλό αφανισμό», έχασαν ένα σαββατοκύριακο από τη ζωή τους για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ωστε να είναι αρνητική η απόφαση του δικαστηρίου. Χαιρόμαστε τέλος γιατί την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούμε Γραμμένε, όταν και αν ποτέ βγεις από την safe zone του μακεδονία παλλάς, θα έχουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα να σου πούμε κι εσύ ακόμα πιο λίγα να μας απαντήσεις.

Απαιτούμε από τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ να συνεχίσει της νομικές ενέργειες, όχι γιατί έχουμε καμία ψευδαίσθηση περί του αποτελέσματος αλλά για να συνεχίσουμε να σας ξεφτιλίζουμε και να σας κάνουμε να βρίσκεται όλο και πιο γελοίους λόγους για να μη δικαιώνετε τον ΗΡΑΚΛΗ.

Γριές μη σκύβετε το κεφάλι, ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι αυτό που βλέπουμε από το 2011 μέχρι σήμερα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι αυτό που έχουμε στα όνειρα μας να δούμε και όσο πιο μεγάλο το μπόι των ονείρων μας, τόσο πιο μεγάλος κι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας. Χίλιες φορές να μας ρίξουνε, χίλιες και μία θα σηκωθούμε, αφήστε τους να κερδίσουν όσες μάχες θέλουν και μπορούν, τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε εμείς και αυτό δεν αλλάζει ούτε με δικαστήρια, ούτε με ρούβλια!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here