Βαθμολογία: Ανοδος Τάση, πτώση Φωτιάδη, σταθερά τρίτος ο Φωτιάς

Print Friendly, PDF & Email

Κερδισμένος της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 ήταν ο Τάσης που «τσίμπησε» δύο θέσεις στη γενική κατάταξη και από δέκατος ανέβηκε όγδοος προσπερνώντας τους Κομίνη και Βρέσκα. Ο Τάσης βαθμολογήθηκε στο Master REF με 8,30 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την απόδοσή του στο ΑΕΚ – ΟΦΗ. Αυτό ήταν το τρίτο 8,30 που παίρνει φέτος ο διαιτητής από την ΕΠΣ Ηπείρου σε επτά εμφανίσεις.

Αντίθετα, πτωτική ήταν η κίνηση του Φωτιάδη, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος βαθμολογήθηκε με βαθμό κάτω από 8,00.
Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της ΕΠΣ Καστοριάς πήρε 7,80 από τον Κώστα Ακρίδα για το Παναιτωλικός – Πανιώνιος και υποχώρησε από την τέταρτη θέση στην έκτη, ισοβαθμώντας πλέον με τον Τσαμούρη.

Την πτώση του Φωτιάδη εκμεταλλεύτηκαν Σέζος και Διαμαντόπουλος, που ανέβηκαν στην τέταρτη. Ο δεύτερος παρότι «χάλασε» ελαφρώς τον μέσο όρο του με το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Βόλος – ΑΕΛ, κέρδισε μία θέση στη συνολική κατάταξη συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα. Στα αξιοσημείωτα για τον διαιτητή της ΕΠΣ Αρκαδίας ότι βρίσκεται στην πρώτη τετράδα έχοντας μάλιστα τα περισσότερα ματς (9) ανάμεσα στους 26 διαιτητές της SL1, μαζί με τον Φωτιά.

Ο Φωτιάς βαθμολογήθηκε με 8,30 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Λαμία – Αρης και παραμένει σταθερά τρίτος με καλή πλέον απόσταση από τους διώκτες του. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Πέλλας σε εννιά παιχνίδια φέτος έχει βαθμολογηθεί από 8,30 και πάνω επτά φορές.

Ο μέσος όρος του Μανούχου υποχώρησε από το 7,95 στο 7,90 μετά το 7,50 που απέσπασε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός. Αυτή η βαθμολογία ήταν η χειρότερη του Μανούχου σε οχτώ εμφανίσεις φέτος. Παρόλα αυτά ο διαιτητής της ΕΠΣ Αργολίδας, δεν απώλεσε θέση στην κατάταξη, απλά ισοβαθμεί πλέον με Κατσικογιάννη και Παπαδόπουλο.

Τέλος, ο Σκουλάς ξεκόλλησε από την τελευταία θέση μετά το 8,00 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το Ατρόμητος – Ξάνθη. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι πλέον προτελευταίος αφήνοντας ουραγό τον Κουμπαράκη.

Αμετάβλητη η εικόνα στην κορυφή με τους Παπαπέτρου και Τσαγκαράκη να συμβαδίζουν.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή