Βαθμολογία: Σταθερή αξία ο Παπαπέτρου, στην πεντάδα ο Φωτιάδης, ουραγός ο Σκουλάς

Ο Τάσος Παπαπέτρου
Print Friendly, PDF & Email

Σε σταθερή αξία αναδεικνύεται ο Τάσος Παπαπέτρου, ο οποίος έπειτα από τέσσερις εμφανίσεις παραμένει αμετακίνητος από την πρώτη τριάδα. Μάλιστα ανάμεσα στους έξι Ελληνες διαιτητές που ορίστηκαν στη 12η αγωνιστική της Super League 1 έλαβε μαζί με τον Φώτη Φωτιάδη τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο Master REF, αποσπώντας από τον Ναούμ Μιντιούρη 8,40 για την απόδοσή του στο ΟΦΗ – ΑΕΚ.

Ο Φωτιάδης με το 8,40 που απέσπασε από τον Ηρακλή Τσίκινη για τον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος εισήλθε στην πρώτη πεντάδα, από έβδομος που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αντίθετο δρομολόγιο για τον Θανάση Σέζο, ο οποίος πήρε 8,00 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης και ενώ ήταν στην πρώτη πεντάδα υποχώρησε όγδοος.

Αλλαγή είχαμε στην τελευταία θέση. Ο Κώστας Ακρίδας άσκησε σκληρή κριτική στον Μανώλη Σκουλά, τον χαρακτήρισε «ακατάλληλο» για αγώνες πρώτης κατηγορίας και με το 7,00 που του έβαλε για το Πανιώνιος – Παναιτωλικός ουσιαστικά τον έριξε στην ουρά της βαθμολογίας.

Από εκεί ξεκόλλησε ο Αριστείδης Βάτσιος, που είχε αποδεκτή απόδοση στο ΑΕΛ – Βόλος, πήρε 8,10 από τον Ηρακλή Τσίκινη και τσίμπησε δύο θέσεις ανεβαίνοντας στην 22η.

Θετική ήταν και η εμφάνιση του Γιώργου Βρέσκα στο Αρης – Λαμία, βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Κώστα Ακρίδα και από προτελευταίος έπιασε το γκρουπ των διαιτητών που βρίσκονται στην 15η θέση με μέσο όρο 8,00.

Χωρίς αλλαγή η κορυφή με τον Φωτιά να προπορεύεται και τους Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ, η οποία ανανεώνεται κάθε εβδομάδα σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών του Master REF.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή