Βαλλιανάτος: Ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήθελε να κλέψει το κοσμηματοπωλείο

Print Friendly, PDF & Email

Μία νέα εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής και πως προκλήθηκε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου δίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ήταν και ο πρώτος που έκανε γνωστή την ταυτότητα του θύματος το Σάββατο, αναφέροντας σε ανάρτησή του: «Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου».

Όμως με νεότερη ανάρτησή του διαψεύδει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος επιχείρησε να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο, υποστηρίζοντας πως μπήκε στο κατάστημα όχι για να κλέψει, αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι κατάστημα, όπου καθόταν με παρέα. Αναφέρει μάλιστα πως υπάρχει και σχετικό υλικό και προαναγγέλλει «τρομερές δικές» που έρχονται για την υπόθεση.

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

«Οποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί “ο επίδοξος ληστής” για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή