Βασιλειάδης για γήπεδο Παναθηναϊκού: “Είμαστε κοντά να βρεθεί λύση”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός αθλητισμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ”NEWS 24/7” αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κρίση στο ελληνικό μπάσκετ. 

Αναλυτικά η δήλωση Βασιλειάδη:

“Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούμε να βρούμε μία λύση για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Και σε συνεργασία με τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος πραγματικά αγωνιούσε για το συγκεκριμένο ζήτημα. Εξετάσαμε τη λύση του ΟΑΚΑ, υπήρχε το θέμα του Βοτανικού, δεν θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε πολιτικά. Έχω την αίσθηση πως είμαστε κοντά στο να βρεθεί μία λύση αντάξια για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Αλλά κρατάμε τους τόνους χαμηλούς.

Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν το γήπεδο στον Βοτανικό. Το γήπεδο είναι παρακολούθημα ενός τεράστιου εμπορικού κέντρου αυτό κρίθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και γι’ αυτό δικαιώθηκε. Ούτε για τους κορμοράνους που λένε ούτε τέτοιες τρίχες κατσαρές. Το πρόβλημα ήταν ο υπερβολικός συντελεστής δόμησης του εμπορικού κέντρου. Αλλά επιμένω, χαμηλά οι τόνοι, ιδίως σε μία ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια”, ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σχετικά με την κρίση στο μπάσκετ, σχολίασε: “Έχει γίνει μία εισήγηση από τη μεριά του ΕΣΑΚΕ και της Ομοσπονδίας να γίνει μία τροποποίηση στον νόμο ούτως ώστε να μπορούν να αλλάξουν μεσούσης της σεζόν τους κανονισμούς, προφανώς για να μην υπάρξει υποβιβασμός ομάδων. Να υπάρξει δηλαδή αναδιάρθωση μεσούσης της σεζόν. Εφόσον υπάρξει η δυνατότητα νομοθετικής πρωτοβουλίας κι εφόσον η ΕΟΚ το ζητάει, εγώ θα μπορούσα να τους το επιτρέψω στο βαθμό που θέλουν αυτοί, εγώ δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω. Έχουν γίνει λάθη και από την Ομοσπονδία και από τις ομάδες και από τον ΕΣΑΚΕ, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή