Βασιλειάδης: Το πρωί της Παρασκευής η απόφαση για τον τελικό κυπέλλου!

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα και έπειτα από το μεταμεσονύχτιο θρίλερ  σχετικά με την αναβολή του τελικού και τις πιέσεις που ασκήθηκαν για το αντίθετο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιειάδης, υποστήριξε ότι η οριστική απόφαση για την τέλεση του τελικού θα αποφασιστεί την Παρασκευή και ότι αναμένει πρόταση από την ΕΠΟ για να ξεπεραστεί το θέμα των μη αριθμημένων εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή