Βουτιά στη βαθμολογία για Βάτσιο και Τζήλο, διατηρούνται ψηλά Τσαγκαράκης και Τάσης

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη χαμένοι της 8ης αγωνιστικής ήταν οι διαιτητές Βάτσιος και Τζήλος, οι οποίοι στην κριτική του Master REF βαθμολογήθηκαν από τον Κώστα Ακρίδα με 7,50 για τα ματς ΟΦΗ – Ξάνθη και Ατρόμητος – Πανιώνιος αντίστοιχα. Με αυτήν τη βαθμολογία υποχώρησαν από την 14η θέση στην προτελευταία μπροστά μόνο από τον τελευταίο Κουμπαράκη.

Αντίθετα, ο Τσαγκαράκης και στο δεύτερο ματς που παίζει φέτος κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογία 8,40 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αρης – Παναιτωλικός και ως εκ τούτου παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, πίσω μόνο από τους Φωτιά και Παπαπέτρου που προπορεύονται.

Ο Ευαγγέλου είχε μία καλή διαιτησία στο Βόλος – ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, βαθμολογήθηκε με 8,30 και σκαρφάλωσε έξι θέσεις στον πίνακα από τη 19η στη 13η.

Αντίθετα ο Σιδηρόπουλος δεν είχε την καλύτερη δυνατή επίδοση στο Παναθηναϊκός – ΑΕΛ, πήρε 8,00 από τον Ηρακλή Τσίκινη και «γλίστρισε» τρεις θέσεις στη συνολική βαθμολογία, από την 11η στην 14η.

Τέλος, ο Τάσης με το 8,20 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη στην κριτική του Master REF για τη διαιτησία του στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη επτάδα.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των διαιτητών όπως διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα από τις κριτικές του Master RΕF.

Καμία δημοσίευση για προβολή