Ελυσε το πρόβλημα με την έδρα, αλλά ψάχνει νέο προπονητικό κέντρο η Εθνική

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί το Παγκρήτιο να ανακοινώθηκε ως το νέο “σπίτι” της Εθνικής, όμως πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει στη διαδικασία αναζήτησης προπονητικού κέντρου, όπως προέκυψε στη συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος συνοδευόταν από τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα της Ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ.

Η “γαλανόλευκη” θα πρέπει να εγκαταλείψει το αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, με τον κ. Βασιλειάδη να προτίθεται να καλύψει την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου.

Αλλά θέματα της συνάντησης ήταν η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, με την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου να αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο, η εφαρμογή του VAR από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η καταπολέμηση της βίας και της χειραγώγησης αγώνων, αλλά και η η συνυποψηφιότητα της Ελλάδας με τις Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2030, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναμένεται να συναντηθούν στη Σόφια τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή