Βραζιλία: Πιάστηκαν στα χέρια διαγωνιζόμενες για τα καλύτερα οπίσθια (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ο κακός χαμός έγινε στα καλλιστεία Miss BumBum 2018, στον διαγωνισμό όπου αναδεικνύονται τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας.

Η νικήτρια των Miss BumBum 2018, η 31χρονη Ellen Santana, δεν πρόλαβε καλά καλά να φορέσει το στέμμα της και δέχτηκε επίθεση από την 27χρονη Aline Uva, η οποία της τράβηξε την κορδέλα, την φόρεσε και φώναζε πως εκείνη έπρεπε να νικήσει, καθώς έχει τα πιο ωραία και φυσικά οπίσθια.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι καθαρά σιλικόνη. Είναι άδικο» δήλωσε η 27χρονη, που είχε κερδίσει τις ψήφους του κοινού, αλλά όχι της κριτικής επιτροπής.

«Μου πήρε την κορδέλα αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να μου πάρει τον τίτλο», δήλωσε η νικήτρια του διαγωνισμού. «Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και μου αξίζει αυτός ο τίτλος γιατί τα οπίσθιά μου ήταν με διαφορά τα πιο στητά», πρόσθεσε.

Για να είσαι νικητής θα πρέπει να ξέρεις πως είναι να χάνεις και αν είχε χάσει θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια σε αντίθεση με αυτήν.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή