Γεροντίδης: “Όποιος έχει νόμιμη άδεια, μπορεί να φέρει το όπλο παντού”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόνισε στην κατάθεσή του, ότι ο Ιβάν Σαββίδης, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, επειδή αγανάκτησε και πως “πρόθεσή του είναι καθαρά να προτρέψει τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο”.

Επίσης, ανέφερε ότι “όποιος έχει νόμιμη άδεια, μπορεί να φέρει το όπλο παντού. Και στις κερκίδες και παντού”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ο διαιτητής δεν ήξερε τι να σφυρίξει. Αρχικά έδειξε σέντρα και μετά σταμάτησε το παιχνίδι για 5 λεπτά περίπου και το ακύρωσε.

Μετά έγινε η είσοδος του κ. Σαββίδη με άλλα 2-3 άτομα. Ήταν μέλη της συνοδείας του και ο αστυνομικός του. Μπήκε από την αγανάκτησή του, βλέποντας όλη αυτή τη διαδικασία. Κρινόταν ένας τίτλος. Αγανάκτησε. Η πρόθεσή του είναι καθαρά να προτρέψει τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Σε καμία περίπτωση δεν προσέγγισε τον διαιτητή. Καμία σχέση. Η απόστασή τους ήταν 15-20 μέτρα. Ο Μίχελ τον προσέγγισε. Δεν ξέρω τι του είπε. Δεν του έκανε καμία χειρονομία. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι ο Μίχελ απώθησε βίαια ρεπόρτερ της Nova.

Όταν άρχισε να αποχωρεί ο κ. Σαββίδης, απ’ ότι κατάλαβα ειπώθηκαν κάποια πράγματα από τον πάγκο της ΑΕΚ. Κινείται προς τον πάγκο της ΑΕΚ και εκεί υπήρξαν παίκτες και παράγοντες της ΑΕΚ.

Υπήρξαν κάποιες ιαχές αποδοκιμασίας από την πλευρά της ΑΕΚ προς τον κ. Σαββίδη. Προκλήθηκε από τον πάγκο. Υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση, δεν υπήρχε καμία βίαιη απώθηση.

Έφερε όπλο ο κ. Σαββίδης. Παρέμεινε στη θήκη το όπλο. Έβγαλε το μπουφάν του, ίσως από την αγανάκτησή του, από την υπερένταση. Σε καμία περίπτωση δεν είχε ερειστική διάθεση.

Προφανώς και ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι το είχε πάνω του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εκ παραδρομής το άφησε πάνω του. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε τρόμος και ανησυχία από το όπλο.

Περίπου μετά από μιάμιση ώρα, ο κ. Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν, αλλά όχι και η ομάδα της ΑΕΚ. Δεν ξέρω γιατί. Ο Κομίνης κατακύρωσε το γκολ στα αποδυτήρια.

Δεν είναι νόμιμη η είσοδος του κ. Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Δεν τον απέτρεψα. Ενδεχομένως να μην έπραξα σωστά.

Όποιος έχει νόμιμη άδεια, μπορεί να φέρει το όπλο παντού. Και στις κερκίδες και παντού!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή