Γιαννακόπουλος: «Θετικός ο δήμαρχος Αθηναίων για το πρότζεκτ του Βοτανικού»

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Στην ατζέντα της συνάντησης ήταν το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. 

Μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο άνδρες έκαναν δηλώσεις με τον δήμαρχο Αθηναίων να παίρνει επίσημα θέση για το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ.Γιαννακόπουλος ανέφερε:

«Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το “kick off meeting” με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα. Θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Σε ερώτηση για το αν είδε θετικό τον Κώστα Μπακογιάννη«Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός και σήμερα ήταν ακόμα πιο θετικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ»!

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε: «Να πούμε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό, αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε με την εναρκτήρια σχεδίαση της ομάδας εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόψαμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη». 

Για τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει ο δήμος: «Με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα, για τον Παναθηναϊκό, για όλους μας». 

Σε ερώτηση για το αν τους φοβίζει κάτι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, πιστεύω πως ό,τι εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί, που σίγουρα θα παρουσιαστούν εμπόδια, θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε». 

Από την πλευρά του ο κ.Μπακογιάννης σημείωσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος το έχει ακούσει πολλές φορές αυτό, το έχει δει το έργο. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τους ίδιους μας τους εαυτούς». 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή