Γ. Σαββίδης: «Στην Τούμπα δεν θα βρίσκετε πρόθυμους υπηρέτες όπως σε άλλα γήπεδα» (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Αμεση και μάλιστα ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη στο άκουσμα της είδησης ότι ο νέος πρόεδρος της Super League εκλέχθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου έναντι του Μάκη Γκαγκάτση, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκού να στηρίζουν στην ψηφοφορία τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ

Συγκεκριμένα ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη ανάρτησε φωτογραφία στα social media με το εξής μήνυμα: «Περήφανοι γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας».

Στη συνέχεια επανήλθε μάλιστα με νέο post: «Μόνοι μας και όλοι σας, όπως πάντα. Γουστάρουμε που δεν μας γουστάρετε. Μόνο ΠΑΟΚ».

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε και τρίτη ανάρτηση στη συνέχεια απαντώντας αυτή την φορά στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός στον Μάκη Γκαγκάτση πριν την ψηφοφορία για την προεδρία της Super League γράφοντας τα εξής:

«Μπορεί να σταματήσει οποιονδήποτε δεν έχει εξουσιοδότηση να μπει στην Τούμπα. Μην μας μπερδεύετε με άλλα γήπεδα που βρίσκετε πρόθυμους υπηρέτες. Ο τρόπος σεβασμού σε άλλα γήπεδα, θα είναι ο ίδιος που θα έχουμε και στην Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον στην Τούμπα…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή