Γκαγκάτσης: "Ανεξάρτητη η εταιρία παραγωγής του PAOK TV που στέλνει εικόνα για το VAR"

Print Friendly, PDF & Email

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού αναφορικά με την χρήση του VAR στην Ελλάδα, η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από το PAOK TV, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά να θέτει θέματα σχετικά με το VAR. Παρόμοιες απορίες έχει εκφράσει και ο Αρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε τον Δικέφαλο τόνισε:

«Υπάρχουν εννιά κάμερες στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, που χρησιμοποιούνται από την εταιρία παραγωγής και η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN, είναι στην κρίση και ευχέρεια του διαιτητή ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άμεση έμμεση εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται.

Η ABC Production, η εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητη, είναι μια εταιρία που καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την COSMOTE. Με τη λογική του κ. Καραπαπά ούτε το Open μπορεί να δείξει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ούτε το ΣΚΑΙ του Παναθηναϊκού ούτε το ONE, και στο άμεσο μέλλον ενδεχομένως και η Νova, παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η εξαγορά της από τον κ. Μαρινάκη».