Γκιγιέρμε: ”Είναι άδικο αυτό που γίνεται, σκέψου να χάνεις ένα πρωτάθλημα ενώ δεν φταις”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γκιγιέρμε μίλησε σε μέσο της Βραζιλίας και χαρακτήρισε άδικο αυτό που γίνεται με την Λϊβερπουλ στο Αγγλικό πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στην «Esporte Interativo» τονίζοντας:

Τα πρωταθλήματα που πλήττονται περισσότερο και το παράδειγμα της Λίβερπουλ: «Είναι άδικο αυτό που γίνεται με την Λίβερπουλ. Σκέψου να χάνεις ένα πρωτάθλημα ενώ δεν φταις σε τίποτα. Εδώ είμαστε 14 πόντους μπροστά από τον 2ο. Σκεφτείτε να τελείωνε το πρωτάθλημα και να μας έλεγε κάποιος ότι δεν ισχύει η προσπάθειά μας. Όταν είσαι στην πρώτη θέση και σταματάει ένα πρωτάθλημα δεν πρέπει να μπαίνεις σε διαδικασία να φοβάσαι για το εάν θα αναδειχθείς πρωταθλητής ή όχι. Και εάν δεν πέφτει κανείς κατηγορία τότε πως θα έχεις την σωστή αυξομείωση ομάδων. Και τη νέα χρονιά θα καταλήγεις με πιο πολλές ομάδες. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο πρόεδρός μας είχε βρεθεί θετικός. Εμείς εξεταστήκαμε και βρεθήκαμε αρνητικοί. Μπορώ να πω με χαρά και σιγουριά ότι ο πρόεδρός μας πλέον είναι μία χαρά. Σίγουρα είναι κάτι που σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση και να προσέχεις περισσότερο«.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και το ταξίδι που ήθελε να κάνει στη Βραζιλία αλλά δεν πρόλαβε: «Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους. Πρέπει να στέλνεις ένα μήνυμα σε αριθμό για να ενημερώνεται η Κυβέρνηση για το που πηγαίνεις και να σου δίνει το ΟΚ. Εγώ έχω εδώ την οικογένειά μου και πρέπει να διαχειριστούμε μία δύσκολη κατάσταση. Προφανώς και σκέφτομαι και την πατρίδα μου, τη Βραζιλία, αλλά και το πότε μπορεί να βρεθώ εκεί. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους συμπατριώτες μου είναι να προσέχουν τους εαυτούς τους, ο ένας τον άλλον και να είναι δυνατοί σε αυτήν την δοκιμασία.Εμείς είχαμε την πρόθεση να πάμε στη Βραζιλία αλλά δεν προλάβαμε λόγω αυτής της κατάστασης«.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή