“Δεν πήγαμε στην ΕΠΟ για τη νομή της εξουσίας, κριτής μας η κοινωνία”

Print Friendly, PDF & Email

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από το χώρο του ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος Ευάγγελος, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και  πρόεδροι Ενώσεων όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Ν. Βακάλης, ο α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστ. Αντωνίου, ο ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Π. Λασκαράκης καθώς και οι Παναγιώτης Δημητρίου (Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ), Παναγιώτης Παπαχρήστος (Πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ), Κυριάκος Φύτρας (Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας), Κωνσταντίνος Βρακάς (Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου), Αθανάσιος Τρομπούκης (Πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας), Ιωάννης Παππάς (Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και ο διαιτητής Super League, Δ. Θάνος.

Κατά την ομιλία του, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Δεν πήγαμε στην ΕΠΟ για τη νομή της εξουσίας ούτε για να κάνουμε πράγματα που δε συνάδουν με το περί δικαίου αίσθημα. Κριτής μας θα είναι το αλάθητο αίσθημα της ελληνικής κοινωνίας και όχι ο μικρόκοσμος του ποδοσφαίρου. Θέλουμε ν’ αλλάξει πρόσωπο το ποδόσφαιρο. Θέλει άλλο ποδόσφαιρο ο κόσμος. Υπάρχει δυσπιστία και κλίμα μέσα στο οποίο δεν είναι εύκολο κάποιος να δημιουργήσει. Θ’ αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο”.

Βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, η βράβευση του οποίου έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμά Κάρτσακλα, και οι διαιτητές Ρούσος-Μπεκερτζής Νικόλαος και Ποντίκης Κων/νος.

– Η φωτογραφία είναι από το gosports.gr. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή