Γραμμένος: «Κοινός μας στόχος η πάταξη της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βαγγέλης Γραμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα βήματα που έχουν γίνει για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, μετά το τέλος της συνάντησης με FIFA, υφυπουργό Αθλητισμού, πρόεδρο Super League και πρόεδρο Football League.

Την ικανοποίηση του για την πορεία των συζητήσεων που έχουν γίνει για την καταπολέμηση της βίας, εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος, μετά τη συνάντηση που έγινε που είχε με τους φορείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τον υφυπουργό αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε ειδικότερα θέματα. Αυτό που μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει βούληση και από πλευράς των υπουργείων και από τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές, ότι ο κοινός στόχος και η κοινή προσπάθεια, στο τέλος θα ευδοκιμήσει και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ενώ σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Β. Γραμμένος τόνισε θα ακολουθήσουν και άλλες επαφές.  «Βήμα, βήμα θα κατευθυνθούμε στον στόχο που έχουμε χαράξει όλοι, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός, η πάταξη της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Νομίζω ότι με όλες αυτές τις πρωτοβουλίες από την πλευρά του υπουργού, της Ομοσπονδίας και των Λιγκών, θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here