ΓΣ ΕΠΟ: Τι υποστήριξαν οι πρόεδροι των ΕΠΣ κατά τον διοικητικό απολογισμό

Γενική Συνέλευση ΕΠΟ (φωτογραφία αρχείου)
Print Friendly, PDF & Email

Κατά το διοικητικό απολογισμίο της διοίκησης Γραμμένου, που πραγματοποιήθηκε στην ετήσια τακτική ΓΣ της ΕΠΟ, τοποθετήθηκαν πρόεδροι Ενώσεων, οι οποίοι μεταξύ άλλων είπαν τα εξής:

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τ. Kαρράς είπε μεταξύ άλλων ότι η Εθνική δεν είναι θίασος για να περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο και ευχήθηκε οι υπουργοί αθλητισμού να ασχολούνται με ποιο γενικά θέματα και όχι με θέματα που ανήκουν στο στενό πυρήνα του ποδοσφαίρου.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Π. Ποζίδης είπε: Νομιμοποιήσαμε την ωμή κυβερνητική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο… Όλα τα θέματα τα παραπέμπουμε στον υπουργό και στους ξένους… Ο τελικός κυπέλλου αποτύπωσε τον εμφύλιο που υπάρχει στο ελληνικό ποδοσφαιρο… Το εμφυλιοπολεμικό περιβάλλον δεν έχει γυρισμό. Και παλαιότερα υπήρχαν προβλήματα αλλά καταλήγαμε σε συνθέσεις. Η Εθνική ομάδα είναι τραγωδία. Χάλι που γελάει ο κόσμος… Είναι δυνατόν να μειώνονται οι ποινές στον πειθαρχικό κώδικα;

-O πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Σ. Λουτσέτης αναφέρθηκε στα οικονομικά των Ενώσεων. «Ματώνουμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι περιμένουν από τις μεγάλες ομάδες να αγοράσουν λαχνούς για να μπορέσει να βγει η χρονιά.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Αθ. Τρομπούκης τόνισε ότι στα επίσημα του κυπέλλου υπήρχαν άτομα με διαπιστεύσεις που φορούσαν σιδερογροθιές. Οι προσκλήσεις δόθηκαν από την ΕΠΟ και αυτό δεν τιμά κανέναν.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κ. Σακελλάρης κατήγγειλε έχει διωχθεί από το ΟΑΚΑ από ανθρώπους που τους βάλαμε στη ζωή μας και ζήτησε αυτές οι συμπεριφορές να μην γίνονται μπροστά στο παιδί του.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης είπε ότι δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διοίκηση, αλλά έχουν γίνει πολλά βήματα και ο απολογισμός έχει θετικό πρόσημο. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα που τον αφορά σχετικά με τη δικαίωσή του από την ποινική δικαιοσύνη και τη μη πρόβλεψη του νόμου να επανέρχονται στα αξιώματά τους όσοι εκπίπτουν.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, Α. Δανιήλ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της συγκρότησης των ομίλων της Γ’ Εθνικής, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δ. Γιαρένης έθιξε το θέμα της διαιτησίας.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου κ. Μαλιούφας κάλεσε όσους συμβούλους αποχωρούν από τις συνεδριάσεις να παραιτηθούν αν δεν μπορούν και υπογράμμισε ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι εγγύηση για καλύτερες μέρες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή