Δέλλας: «Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός, όμως το 2ο γκολ ελέγχεται για οφσάιντ» (pic)

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊνός Δέλλας, παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια (2-1), ωστόσο τόνισε πως το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων» ελέγχεται για οφσάιντ που έχασε ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης Κούλα Χασάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναιτωλικού:

«Σήμερα ήρθαμε σε ένα γήπεδο που δυσκολεύει όλες τις ομάδες απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και με πολλούς τρόπους. Από την πλευρά μας δεν ήθελα να κλειστούμε αλλά είχαμε προβλήματα. Το πρώτο γκολ ήταν τυχερό και μετά δεχθήκαμε και το 2ο που απ’ ότι έμαθα ελέγχεται και για θέση οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος όμως. Όταν μείναμε με 10 παίκτες κάναμε ότι έπρεπε, σκοράραμε και βάλαμε προβληματισμό στον αντίπαλο. Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να κρατάς στιγμές. Είναι θετική αυτή η αντίδραση. Εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί ίσως να είχαμε βάλει και 2ο γκολ. Όμως συνολικά και βάση εικόνας ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια».

Για την διαιτησία και άλλες φάσεις πλην του 2-0: «Είναι λάθος να μειώνεις τη νίκη ενός αντιπάλου. Στις επιμέρους φάσεις έχω ενημέρωση για το 2ο γκολ. Δεν θεωρώ ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν παράπονο από την διαιτησία. Εάν είναι έτσι εμείς οι μικρομεσαίοι πρέπει να κάνουμε χαρακίρι».

Η φάση που ξεκινάει το 2-0 του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή