«Δεν θα ανεχτούμε άλλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση, αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση για την καθυστέρηση στην έναρξη της Football League εξέδωσαν οι οργανωμένοι της Παναχαϊκής, καλώντας τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να αναλάβει τις ευθύνες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Nortenos Patras:

«Να έχει φτάσει 8 Οκτωβρίου και να μην έχουμε καταφέρει να δούμε την ομάδα μας, στο γήπεδο. Καταστάσεις τραγελαφικές, από μία Λίγκα που δεν μπορεί τα τελευταία χρόνια να διοργανώσει ένα Πρωτάθλημα αξιοπρεπές και οργανωμένο. Ο κόσμος έχει δυσανασχετήσει και απαιτεί να ξεκινήσει αμέσως το Πρωτάθλημα, κύριοι! Περιμένουμε από μέρα σε μέρα από εσάς κύριοι υπεύθυνοι, να δηλώσετε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει επιτέλους, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και ένα μήνα!!!

Η ομάδα μας και ο ΚΟΣΜΟΣ της, δεν θα ανεχτεί άλλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση!!

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και ανακοινώστε την έναρξη του πρωταθλήματος!!!

Όσον αφορά τις εκδρομές, βλέπουμε ότι επιτέλους υπάρχει πρόθεση και γίνεται πραγματικότητα η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων οπαδών. Από τη μεριά μας, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρούμε κάποιο εμπόδιο απέναντι μας, φέτος, για να βρεθούμε κοντά στην ομάδα μας. Δεν θα ανεχτούμε κάτι τέτοιο, διότι καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε με οπαδούς διαφορετικού χρώματος και δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό πρόβλημα.

Και τέλος, ας μιλήσουμε για αυτό το κακόγουστο αστείο που αφορά την απαγόρευση των καπνογόνων. Θέλουμε να πιστεύουμε, λοιπόν, ότι φέτος θα πάψει να ισχύει αυτή η γελοία απαγόρευση και τα καπνογόνα θα ανάβουν κανονικά, ομορφαίνοντας τις κερκίδες μας και μόνο! Κανένα πρόστιμο, εάν δεν υπάρχει ρίψη η δημιουργία επεισοδίων!

Υ.Γ. ΠΓΕ ΓΕΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή