Νίκας: "Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια όσες τρικλοποδιές και αν μας βάλουν"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κ. Νίκας, τοποθετήθηκε μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έκανε δεκτή την προσφυγή του πρώην προέδρου, Ευ. Τοπολιάτη, για επιστροφή του στην προεδρία της Ένωση.

Ακολουθεί η δήλωση Νίκα στο voiotiasports:

«Κατόπιν της υπ αριθμό 153/2019 απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου της Ε.Π.Ο που κάνει δεκτή με 3-2 ψήφους την αίτηση του κ. Τοπολιάτη, ο οποίος ζητά να επανέλθει στη πρώτερα θέση του, μετά από προσφυγή στο ως άνω Δικαστήριο, η οποία αίτηση του δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία της Ε.Π.Σ Βοιωτίας, αφού είχε παραιτηθεί και δεν είχε γίνει έκπτωτος από το Δ.Σ της Ε.Π.ΣΒ.

Είναι δεδομένο, ότι η απόφαση από το ανώτερο δικαστήριο είναι απόλυτα σεβαστή και είναι δέον να εφαρμοστεί. Υπάρχει όμως ήδη διαμορφωμένη διοίκηση από τα έτη απουσίας του κ. Τοπολιάτη, είναι αυτονόητο και στο Συμβούλιο που θα συνεδριάσει μετά από πρόσκλησή μου ως Πρόεδρο. Οι θέσεις του Δ.Σ, το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Α’ και Β’ αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα και τον ταμεία, θα αναδιαρθρωθούν.

Θα γίνει ανακατανομή και ανακατάταξη, προκειμένου οι θέσεις ευθύνης του Προέδρου και των λοιπών, να τυγχάνουν της αποδοχής και της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των μελών της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ Βοιωτίας.

Το τηλέφωνό μου δεν σταματά μετά τη δημοσίευση της απόφασης! Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά απ’όλους τους παράγοντες και ομάδες του βοιωτικού ποδοσφαίρου, λέγοντας μουν να μην αφήσουμε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε αυτά τα χρόνια, που είμαστε διοίκηση. Και δεν είναι λίγα τα πράγματα που δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα 30 χρόνια και τα κάναμε εμείς στα τρία τελευταία!

Η μείωση των παραβόλων, η μείωση της διαιτησίας από 200 ευρώ σε 145 για την Α’ κατηγορίας και 125 για τη Β’ κατηγορία. Τη δωρεάν συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα, τις δωρεάν διαιτησίες, που ήταν πάρα πολλές, από την ώρα που αναλάβαμε. Επίσης, οι δωρεάν διαιτησίες και στα παιδικά πρωταθλήματα, στην οικονομική ανάσα που δώσαμε σε όλα τα σωματεία, αλλά και όποια βοήθεια μας είχε ζητηθεί, τη δώσαμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε.

Για τις παιδικές ομάδες που από 25 τις κάναμε 60 που είναι σήμερα, για τις ομάδες μας που από 35 έγιναν 42, με δύο δυνατές ομάδες στη Γ’ Εθνική, τον Α.Ο Υπάτου και τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου. Με το νέο γραφείο που ανοίξαμε στη Θήβα και την τεράστια εξυπηρέτηση που είχαν όλες ομάδες από αυτό.

Για τον πρωτόγνωρο τελικό κυπέλλου, που συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα, όπως και για τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ, που για πρώτη φορά διοργανώθηκαν. Την άριστη εξυπηρέτηση των ομάδα από τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Β. Για την καταπολέμηση της βίας που για τα τρία χρόνια τα επεισόδια ήταν ελάχιστα και τα πρόστιμα λιγοστά.

Για την προσπάθεια να αλλάξουμε νοοτροπία, κουλτούρα και αντιλήψεις πολλών ετών για τη διαιτησία, αφού καμία ομάδα δεν έχει παράπονο, παρά ελαχίστων, αφού υπάρχει αξιοκρατία, δικαιοσύνη και είναι ορατή σε κάθε αγώνα που διεξάγεται.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν και για όλα όσα θα έρθουν, εγώ σαν Κωνσταντίνος Νίκας και μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Β, σας υπόσχομαι ότι δεν θα σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του βοιωτικού ποδοσφαίρου, όσες τρικλοποδιές και αν μας βάλουν.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως πλειοψηφία της Ε.Π.Σ.Β, αυτή την ανοδική πορεία που ζηλεύουν πάρα πολλές Ε.Π.Σ στην Ελλάδα! Σε αυτή την προσπάθεια, έχω μαζί μου τον Α’ Αντιπρόεδρο Μπάμπη Κουτσοδήμο, τον Β’ Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Καραμάνο, τον Γενικό Γραμματέα Σπύρο Σακάτη, τον ταμία Γιώργο Μακρή, τον αναπληρωτή Ταμία και πρόεδρο επιτροπής παρατηρητών Καββά Γιάννη, τον αναπληρωτή Γραμματέα και πρόεδρο Μικτών ομάδων Κωνσταντίνο Καράμπελα και φυσικά τον Αρχιδιαιτητη και παρατηρητή Σούπερ Λίγκας, Σταύρο Φλώτσιο, αλλά και όλους εσάς, που μας στηρίζεται και αγαπάτε το βοιωτικό ποδόσφαιρο.»

Πηγή / Φωτό: http://voiotiasports.eu/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here