“Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να σε συγχαίρει ο Σάββας Θεοδωρίδης”

Print Friendly, PDF & Email

Επίθεση στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαπέλυσε η Παναθηναϊκή συμμαχία, με αφορμή την ανακοίνωση για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από τα πυρά της, δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ σε υστερόγραφό της, χαρακτηρίζει ως τη “μεγαλύτερη ξεφτίλα, για έναν Παναθηναϊκό, να σε ευχαριστεί και να σε συγχαίρει ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης“.

Αναλυτικά:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπενθυμίζει στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας και όχι σε γραφείο τύπου Πολιτικού Κόμματος.

Στον κύριο Αλαφούζο, ο οποίος επικαλείται τη νομιμότητα (!!!), του υπενθυμίζουμε να εξοφλήσει τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800€, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και το δημόσιο ώστε να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη SUPER LEAGUE της επόμενης σεζόν και να εγκαταλείψει τα σχέδια του να τον μετατρέψει σε παράρτημα, υποστηρίζοντας αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν για να τον καταστρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΥΓ: Ευχόμαστε στους προέδρους-ιδιοκτήτες που μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε εδώ και χρόνια τις Κυριακές μας, εξαφάνιση σύντομα από τα ποδοσφαιρικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας.

ΥΓ2 : Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα, για έναν Παναθηναϊκό, από το να σε ευχαριστεί και να σε συγχαίρει ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή