Δημήτρης Σταρόβας: Τα δάκρυα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πάνω στη σκηνή (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Μια συγκινητική στιγμή έζησαν χθες – ημέρα του ξαφνικού θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από ανακοπή καρδιάς – όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Πέτρας και παρακολούθησαν την παράσταση «Τοc Τoc». Στο φινάλε της βραδιάς ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τον καρδιακό του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ένα κλίμα βαρύ από συγκίνηση και αναμνήσεις.

Με αργή φωνή, ο Σταρόβας μίλησε για τη μεγάλη απώλεια, ενώ ξέσπασε σε δάκρυα όταν ανέφερε πως χθες (τραγική ειρωνεία) είχε μιλήσει με τον Λαυρέντη για να κανονίσουν πότε θα πάει να δει την παράσταση.

Ο Λαυρέντης έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (9/9) τα ξημερώματα και όπως ενημέρωσε η οικογένειά του η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στο κοιμητήριο του Ζωγράφου στις 15.30 το απόγευμα.

Τη συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, γράφοντας για τον φίλο του Δημήτρη: «Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου… έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα, και θα ζήσουμε και άλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει… και χθες έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ»

Τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποχαιρέτησε ο Σταρόβας και με μια ανάρτησή του στο Instagram γράφοντας: «Αγαπημένε μου φίλε…η καρδούλα σου, που έβαζες σε κάθε σου νότα..σε κάθε σου τραγούδι..σε κάθε σου στιγμή, τελικά σε πρόδωσε…
Θα σε αγαπώ και θα σε εκτιμώ πάντα.. Καλό σου ταξίδι..»

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή