Δημητριάδης:Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η γραμμή του οφσάιντ και η goal line technology

Print Friendly, PDF & Email

Στο σεμινάριο που έγινε υπό την αιγίδα της ΚΕΔ για την ορθή λειτουργία του VAR, την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος τόνισε πως το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η γραμμή του οφσάιντ και το goal line technology.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Έπρεπε να γίνει, όσοι είχαμε τη διάθεση είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πράγματα που ούτε καν γνωρίζαμε και έχουμε την υποχρέωση να τα μεταφέρουμε στις ομάδες μας. Είναι δεδομένο ότι το VAR είναι στη σωστή κατεύθυνση και είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουμε ώστε να καθιερωθεί στη χώρα μας και να τελειοποιηθεί η χρήση του. Το επόμενο βήμα και μάλιστα άμεσο πρέπει να είναι και η γραμμή του οφσάιντ και το goal line technology.

«Χρέος όλων είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή την υπόθεση με σοβαρότητα. Και όπως υπάρχει και πρωτόκολλο στο VAR να υπάρχει και σε εμάς στην επόμενη συνάντηση πρωτόκολλο ομιλητών γιατί σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξε κατάχρηση τοποθετήσεων από κάποιους συνομιλητές. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Το χρέος όλων μας είναι να βοηθήσουμε για να γυρίσει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία».

Καμία δημοσίευση για προβολή