Διαιτητής κατήγγειλε τραμπουκισμούς και απειλές για τη ζωή του από οπαδούς του Εθνικού

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εθνικός κέρδισε με 2-0 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» το Κερατσίνι, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα συνέταξε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Περράκης, πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διαιτητική ομάδα δέχθηκε απειλές από ομάδα οπαδών του Εθνικού. Ο Περράκης ζήτησε από τη διοίκηση του Εθνικού να κληθούν αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησε το ματς με καθυστέρηση μισής ώρας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα:

«Κατά την άφιξη της διαιτητικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του σταδίου κι ενώ βγαίναμε από το ταξί, 15 άτομα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας “Εθνικός” φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, μας πλησίασαν απειλητικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς το μέρος μας και τέσσερις εξ αυτών μας έσπρωξαν πάνω στο ταξί. Οι άνωθεν αναγραφόμενοι μας απείλησαν ότι δεν θα φύγουμε από εδώ ζωντανοί, αν δεν κερδίσει ο Εθνικός. Έβριζαν και έλεγαν: “Μο…ι Περράκη, τα έχεις πάρει, έχει βουίξει ο κόσμος και εμείς θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι”.

Με την παρέμβαση ανθρώπων από τη διοίκηση του Εθνικού μπήκαμε στα αποδυτήρια ασφαλείς και οι εν λόγω φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση του Εθνικού, όπως τους ζήτησα, ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, λόγω των απειλών που υπήρξαν. Για αυτό το λόγο καθυστέρησα την έναρξη του αγώνα για τριάντα λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, περιμένοντας την αστυνομική δύναμη, για να μας εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή