Διαιτητικό: Δεν προβλέπεται η πλήρωση της κενής θέσης στη Football League

Print Friendly, PDF & Email

Η EΠΟ την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από την απόρριψη της προσφυγής του Πανελευσινιακού από στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προχώρησε στον για την προσεχή Τρίτη ορισμό του αγώνα μπαράζ Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας για άνοδο στη Football League, σε συνέχεια απόφασης της προηγούμενης διοίκησης, προκειμένου να καλυφθεί η κενή θέση που υπάρχει λόγω της αποχώρησης του Αγροτικού Αστέρα.

Όμως στο σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το οποίο δημοσιεύει το Soccerplus, αναφέρεται ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016 στον οποίο δεν προβλέπεται διαδικασία συμπλήρωσης κενής θέσης στο πρωτάθλημα της Football League.

Όσον αφορά στον ΚΑΠ του 2017 το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει ότι καλύπτει το κενό που υπήρχε στον προηγούμενο, για τη διαδικασία συμπλήρωσης των κενών θέσεων, αλλά προσθέτει ότι η αναδρομική εφαρμογή του είναι «μη σύννομη» και «ανεπίτρεπτη».

Το σκεπτικό έχει ήδη γίνει γνωστό και τη Δευτέρα 28/8 αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις σχετικά με την τέλεση του αγώνα – μπαράζ από ομάδες που θεωρούν ότι έχουν “έννομο συμφέρον” και ερμηνεύουν την απόφαση ως “απαγορευτική” της τέλεσης του αγώνα μπαράζ.

Ακολουθεί η το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου:


Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή