Εδεσσαϊκός: ''Ο διαιτητής και οι βοηθοί του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα''

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εδεσσαϊκός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας με τον Θερμαικό στέλνοντας στην ΚΕΔ το video του αγώνα.

Ο Εδεσσαϊκός ζητάει με επιστολή που έστειλε την τιμωρία του κ. Μελτζανίδη και των βοηθών του κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου και την εξαίρεση τους για τα παιχνίδια της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού:

Στην διάθεση του κ. Περέιρα καθώς και σε όλα τα αρμόδια μέλη της ΚΕΔ βρίσκεται το video του προχθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Θερμαϊκό για να δουν, να διαπιστώσουν και να αναλύσουν όλες τις φάσεις του αγώνα όπου ο κ. Μελτζανίδης με τους βοηθούς του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα μη σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, μη σεβόμενοι μια ομάδα με ιστορία 60 χρόνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μη σεβόμενοι μια ολόκληρη πόλη.

Αυτό που έγινε την Κυριακή εάν και είμαστε μόνο στην 1η αγωνιστική δυστυχώς είναι μια συνέχεια της πέρσινης χρόνιας. Από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα η διαιτησία έδειξε ότι είχε ένα και μοναδικό σκοπό… να μην αφήσει τον Εδεσσαϊκό να κερδίσει.

Ο Εδεσσαϊκός ήδη ζητάει με επιστολή που έστειλε την παραδειγματικη τιμωρία του κ. Μελτζανίδη και των βοηθών του κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου και φυσικά την εξαίρεση τους για τα παιχνίδια της ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here