Δικηγόρος Βέμερ: “Ο ΠΑΟ οφείλει να δώσει εφάπαξ ολόκληρο το ποσό”

Print Friendly, PDF & Email

Ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, μίλησε στο Sport24Radio 103.3, όπου ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να δώσει ολόκληρο το ποσό που οφείλει στον Γερμανό μπακ, ενώ τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τους “πράσινους” από την ημέρα που οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη θέση του Παναθηναϊκού, πως δεν έβρισκαν την πλευρά του παίκτη: «Όπως αντιλαμβάνεστε, είμαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια. Δεν έχει υπάρξει καμία κλήση ούτε προς τον Βέμερ ούτε προς τον μάνατζέρ του, Ναθαναήλ Λεμονάκη. Δεν έχω λάβει καμία κλήση απ’ την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση βαθμών».

Για τους λόγους που κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του: «Είναι θέμα της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να αναφερθώ στις δηλώσεις του παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού, Αντώνη Αντωνιάδη. Οι δηλώσεις του αποσαφηνίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός».

Για το αν είχε φτάσει ποτέ κοντά σε συμφωνία: «Η τελευταία συζήτηση με τον κ. Κωνσταντίνου και τον δικηγόρο της ΠΑΕ, κ. Παπαντωνίου ήταν σε στυλ φιλικό, προκειμένου να βρεθεί λύση και να διευθετηθούν οι δόσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Απ’ την στιγμή που κατατέθηκε η προσφυγή μέχρι σήμερα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ».

Για το γεγονός πως πλέον να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό εφάπαξ: «Δεν ξέρω τι προσπαθεί να επιτύχει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το ερώτημα τέθηκε πολλάκις στα Διαιτητικό Δικαστήριο. Απορρίφθηκε όμως και σωστά απορρίφθηκε, γιατί απ’ την στιγμή που δεν τηρούνται οι δόσεις, η ΠΑΕ οφείλει να δώσει εφάπαξ ολόκληρο το ποσό».

Για το αν είχε κάποια όχληση τα τελευταία 24ωρα: «Όχι, δεν είχα καμία όχληση. Οφείλω όμως να πω ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά. Αντιλαμβάνεστε ότι το ποσό τώρα πρέπει να καταβληθεί. Πρέπει να σας πω πως έχω δυσκολευτεί σ’ αυτό το σημείο, επειδή ο Παναθηναϊκός ζητούσε διαρκώς αναβολές.

Απ’ το περασμένο καλοκαίρι, φτάσαμε στο Πάσχα. Προσωπικά, έχω πάει δύο φορές στη διοίκηση και τους έχω πει ότι μπορείτε να κάνετε μία σοβαρή πρόταση και να τα βρούμε. Αντίθετα, αυτοί λένε να πάρουμε 200.000 ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα ή να πάρουμε 50.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε 24 δόσεις».

Για το θέμα με το φόρο εισοδήματος: «Τελευταία κατατέθηκαν 500 ευρώ στον Βέμερ από τρίτο πρόσωπο, αλλά κατασχέθηκαν απ’ την εφορία γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει πληρώσει το φόρο εισοδήματος. Στη Γερμανία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τη φορολογική διοίκηση.

Πλέον, έχουμε φτάσει σε σημείο που έχει εξαντληθεί η καλή μου διάθεση. Αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Πολλές φορές, ακόμα και στην περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη ήμουν διαλλακτικός, αλλά δεν πάει άλλο».

Για την υπόθεση του Πέτριτς: «Του Πέτριτς επιδικάστηκε ένα ποσό σε πρώτο βαθμό, αλλά ο Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση που θα επρόκειτο να επιδικαστεί αύριο. Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε αναβολή προς εμένα και θα συναινέσω».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή