“Δύσκολο ως ακατόρθωτο να στριμωχθεί το πρόγραμμα για να τελειώσει η σεζόν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης, Μπάμπης Κυρλίδης ανέβασε ένα κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με το οποίο αναφέρεται στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η πατρίδα μας λόγω του κορωνοϊού και παραδέχεται πως το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο για να τελειώσει η φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το κείμενό του:

“Προσπάθησα να βγάλω ένα πλάνο προγράμματος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε ώστε να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος 2019-2020.

Προσπάθησα να στριμώξω όσο είναι δυνατό το πρόγραμμα να βάλω Σάββατα, Κυριακές, Τετάρτες κτλ. αλλά μου φάνηκε δύσκολο, ακατόρθωτο, πιεσμένο.

Καθώς σκεφτόμουν θεώρησα ως καλύτερη λύση να γράψω ένα μήνυμα για όλους εσάς που σε κάθε αγώνα είμαστε δίπλα. Προτεραιότητα μας για τώρα αλλά και τις επόμενες εβδομάδες αδιαμφισβήτητα είναι η οικογένεια σας και να υποστηρίζετε τον συνάνθρωπο σας ώστε όλοι μας ενωμένοι να βγούμε νικητές από αυτήν την μάχη, μια μάχη αρκετά δύσκολη.

Σε αυτή τη μάχη έχουμε δίπλα μας άγνωστους ανθρώπους σε διάφορα πόστα που μας βοηθάνε 24 ώρες. Το σύστημα υγείας με το κατάλληλο προσωπικό είναι δίπλα μας, οι ένστολες δυνάμεις όλων των κατηγοριών είναι δίπλα μας, οι υπάλληλοι σε διάφορες νευραλγικές επιχειρήσεις είναι δίπλα μας. Δεν τους ξέρουμε με τα ονόματα τους αλλά είναι δίπλα μας αγνοώντας τους κινδύνους.

Έχουμε δώσει μάχες κατά το παρελθόν και σε όλες βγήκαμε νικητές. Αυτό θα κάνουμε και τώρα όλοι μας ενωμένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που προκαλεί ψυχολογική, σωματική, οικονομική και όχι μόνο φθορά. Παρακαλώ τηρήστε όλες τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις ώστε να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Είναι ευθύνη όλων μας.

Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχουμε το χρόνο να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για το ποδόσφαιρο, να πούμε τις διαφωνίες αλλά και το τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Καλή δύναμη σε όλους μας !!!

Υ.Γ. Οι επόμενοι καφέδες στο γραφείο όποτε με το καλό γίνουν είναι κερασμένοι από μένα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή