Δώνης:«Θα μιλήσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος!»

Print Friendly, PDF & Email
Ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις αναφέρθηκε στην αξιολόγηση του ρόστερ του ΠΑΟ , ενώ απέφυγε να απαντήσει στο αν θεωρεί δίκαια την κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις. Μεσοαμυντικά κάναμε τις προσπάθειές μας. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τις στατικές του φάσεις. Είναι για μας μία περίοδος δύσκολη, αλλά σήμερα δώσαμε ευκαιρίες σε κάποιες νεαρούς παίκτες. Βάλαμε τον Αθανασακόπουλο, γιατί θέλαμε να δούμε πώς θα αντιδράσει. Βλέπουμε μεγάλο ταλέντο σε αυτό το παιδί. Θέλουμε να του δώσουμε αυτοπεποίθηση εν όψει της προετοιμασίας. Δεν αλλάζει κάτι στις σκέψεις μου. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αλλά δεν θα μιλήσω τώρα. Θα μιλήσω για αυτές στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για τις γρήγορες αλλαγές: «Όχι, δεν είχα κανένα παράπονο. Ήμουν ικανοποιημένος στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά ισορροπημένο. Απλά θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και περισσότερο χρόνο σε παίκτες όπως ο Καμπετσής».

Για το αν είναι δίκαιη η κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας: «Παρακολουθώ τα δρώμενα και τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Θέλω να εστιάσω στη δική μου ομάδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή