Δ. Ευθυμιάδης σε Σιδηρόπουλο: «Ξεκινήσαμε συνάδελφοι τώρα είμαστε οικογένεια»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook ευχήθηκε «καλός πολίτης» στον διεθνή βοηθό, Δαμιανό Ευθυμιάδη, ο οποίος ολοκληρώνει τον κύκλο του στην ενεργό διαιτησία διότι συμπλήρωσε το όριο των 45 ετών.

«Φίλε μου Damianos Efthimiadis ήρθε η ώρα να σου πω και επίσημα «Καλός πολίτης». Ξεκινήσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί, ζήσαμε επιτυχίες μαζί! Το πιο σημαντικό, περάσαμε όμορφα, χτίσαμε μια αδελφική φιλία και στο τέλος αυτό είναι που μένει! Το ποδόσφαιρο τελειώνει, οι φιλίες μένουν!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήσουν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησες να κατακτήσω τα όνειρα μου!!!», έγραψε ο Σιδηρόπουλος για τον Ευθυμιάδη που ήταν στην ομάδα του διεθνούς ρέφερι από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Δαμιανού Ευθυμιάδη επίσης μέσω ανάρτησης:

«Φίλε Sidiropoulos Tasos,
Το ταξίδι της διαιτησίας που το ξεκίνησα το 1997, μας έφερε συνοδοιπόρους από το 2010. Στην αρχή συνάδελφοι και τώρα στο τέλος κάτι παραπάνω από φίλοι, τολμώ να πω οικογένεια.
Μία φιλία που εξελίχθηκε σε οικογένεια μέσα από τους κοινούς στόχους, οράματα και πείσμα για έναν καλύτερο χώρο που αγαπάμε και υπηρετούμε τόσα χρόνια. Μέσα από αυτό το πείσμα και την πολύ δουλεία καταφέραμε να φτάσουμε, να αγγίξουμε τα «αστέρια».
Σε ευχαριστώ πρώτα για την σχέση φιλίας-οικογένειας που έχουμε αναπτύξει και δεύτερο για το ταξίδι στα «αστέρια» που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, δίχως εσένα θα ήταν απλά ένα όραμα , αλλά μαζί καταφέραμε να γίνει βίωμα….
Επίσης, εύχομαι σε εσένα και τα άλλα μέλη της «οικογένειας» να φτάσετε ακόμα πιο ψηλά, να σας καμαρώνουμε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη βράδυ, τα Σαββατοκύριακα μας και του χρόνου τέτοια εποχή, στα γήπεδα του EURO ´20
Και πάντα η σκέψη μου με την δεύτερη «οικογένεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here