"Τα Χανιά του χρόνου θα παίζουν στη SL1 είτε με είτε χωρίς αναδιάρθρωση"

Print Friendly, PDF & Email

Πεπεισμένος ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο τα Χανιά θα αγωνίζονται στη Super League 1 εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ομάδας, Αντώνης Ροκάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο athlitikο.

Υπενθυμίζεται ότι τα Χανιά φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Super League 2 με 38 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον δεύτερο Λεβαδειακό.

Τα κυριότερα αποσπάσματα:

Για την εκτίμησή του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αν γίνουν τα πλέι οφ μπορούμε την άνοδο και μαθηματικά ακόμη και την πρώτη θέση. Από εκεί που σταματήσαμε θα ξεκινήσουμε. Ημασταν η πιο φορμαρισμένη και η καλύτερη ομάδα μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα. Εμάς η θέση μας είναι να παιχτούν κανονικά τα παιχνίδια και να γίνουν τα πλέι οφ. Αν παιχτεί το πρωτάθλημα η ομάδα θα βγει κατηγορία. Εχουν μπει τα θεμέλια και οι βάσεις για το μέλλον και για πολλές χρονιές ακόμη».

Για το κομμάτι της διαιτησίας: «Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τη διαιτησία του Τζουμαλάκη διαμαρτυρηθήκαμε επίσημα και πήραμε και έγγραφη απάντηση από τον κ. Περέιρα, που παραδέχτηκε ότι έγιναν σοβαρά λάθη εις βάρος μας και μας ζήτησε συγνώμη. Εμείς δεν θέλουμε εύνοια, αλλά να υπάρχει το 50-50 και να μοιράζονται ακόμη και τα σπόρια».

Για τα σενάρια της αναδιάρθρωσης: «Αν διακοπεί το πρωτάθλημα και γίνει αναδιάρθρωση το πιο δίκαιο είναι να ανέβουν και οι τέσσερις πρώτοι της Super League 2 και να μην πέσει καμία ομάδα από τη Super League».

Για το ενδεχόμενο της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά: «Θα πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση στη Super League, κάτι με το οποίο ταυτίστηκαν όλες οι ομάδες στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη. Τα Χανιά είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλη πόλη και θα έχουν τηλεοπτική στέγη στη Super League. Να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να αδικήσει τα Χανιά…».

Για το όνομα της ομάδας:
«Για μια ομάδα με το όνομα Χανιά που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό και την πόλη των Χανίων θα έπρεπε η δυναμική να ήταν πολύ μεγαλύτερη. Το τελευταίο διάστημα βέβαια ο κόσμος ανταποκρίθηκε και “ζεσταινόταν”. Η ΠΑΕ Χανιά δεν είναι ούτε Κισσαμικός, ούτε ΑΟΧ. Το σημαντικό είναι ότι το όνομα πλέον είναι Χανιά. Εκπροσωπεί την πόλη, το νομό και θα ενώσει όλο τον κόσμο. Μην κολλάμε στο σήμα. Αλλαξα το όνομα. Ούτε οι του Κισσαμικού, ούτε οι του ΑΟΧ να κολλάνε σε αυτό και να πάμε μπροστά…».

Η αίσθησή του είτε με αναδιάρθρωση είτε με διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων:
«Η ομάδα του χρόνου θα παίζει στη Super League. Ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι μία ιστορική ευκαιρία για τα Χανιά και αυτή η ομάδα το αξίζει να τύχει της στήριξης του κόσμου».

Πηγή: athlitiko.gr

Καμία δημοσίευση για προβολή