Εκοψαν την πίτα οι διαιτητές της ΕΠΣ Ηρακλείου παρουσία του Τζώρτζογλου

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ενότητας οι διαιτητές του Ηρακλείου, παρουσία και των παρατηρητών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα απόψε στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Η πρώτη επιμορφωτική συνάντηση για το 2019 είχε εορταστική ατμόσφαιρα για την διαιτητική οικογένεια του Ηρακλείου, που όλοι μαζί με σχεδόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ, έδειξαν ότι ξεκινά μια νέα χρονιά με αισιοδοξία και πρόοδο για την ηρακλειώτικη διαιτησία. Το πρόσωπο βέβαια της εκδήλωσης ήταν ο μέγας χορηγός της ΕΠΣΗ, Αντώνης Παπαδάκης και η εταιρεία PWM MEDICAL, μοιράζοντας μπουφάν σε όλους τους διαιτητές και τους παρατηρητές της ΕΠΣΗ.

Έτσι μετά την χορηγία των επίσημων εμφανίσεων των διαιτητών του Ηρακλείου, ο κ. Παπαδάκης έντυσε τους διαιτητές και τους παρατηρητές με μπουφάν, επιβεβαιώνοντας την ανεκτίμητη προσφορά του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Επίσης, ο ηρακλειώτης παράγοντας και επιχειρηματίας δεν έμεινε εκεί, καθώς μοίρασε ένα σεβαστό ποσό στα έξι μέλη της διαιτητικής οικογένειας της ΕΠΣΗ που ήταν οι τυχεροί της βασιλόπιτας.

Μετά από πρόταση του κ. Παπαδάκη, την πίτα έκοψαν μαζί ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Κοκκινάκης και ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή