«Ελπίζουμε η διοίκηση της Καλαμάτας να μην έχει πετάξει λευκή πετσέτα»

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Καλαμάτας διαπιστώνοντας την αδιαφορία της διοίκησης για το παιχνίδι μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου.


Αναλυτικά:

«Παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί σε ολόκληρη την πόλη (μετά από το παιχνίδι στον Ασπρόπυργο και όσα ειπώθηκαν) έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην γράψουμε τίποτα.

Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητη η αδιαφορία από πλευράς διοίκησης για την ενημέρωση του κόσμου εν όψει του μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου. Μάθαμε εδώ και μερικές μέρες από τα ΜΜΕ της Ρόδου(!;) για το αίτημα της ομάδας μας για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα , μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την επίσημη Καλαμάτα , ούτε καν το απλό ότι άλλαξαν οι ημερομηνίες!

Φυσικά ούτε λόγος ακόμα για την καθοδήγηση του κόσμου για οργανωμένη μετακίνηση στο νησί , έχουμε λάβει πολλά μηνύματα από φιλάθλους που μας ζητούν πληροφορίες. Σας ενημερώνουμε οτι δεν υπάρχει κάτι που να γνωρίζουμε για το θέμα και συνυπολογίζοντας και την καθημερινή που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση , αλλά και το κλίμα, φαντάζει δύσκολη η μετακίνηση φιλάθλων παρά μόνο μεμονωμένα.

Ελπίζουμε όλα αυτά να οφείλονται σε παράβλεψη και το συμβούλιο της ομάδας να μην έχει πετάξει λευκή πετσέτα μετά τα γνωστά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον Δεκέμβριο.

Προβλήματα που γεννήθηκαν μέσα στην διοίκηση της ομάδας από την ίδια την διοίκηση και σε καμιά περίπτωση από τον φίλαθλο κόσμο που ακολούθησε και έκανε ΚΑΛΑΜΑΤΑ κάθε γήπεδο με συγκινητικές παρουσίες ειδικά στα πιο κρίσιμα παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here