Εμπειρη σφυρίχτρα στο Περιστέρι, νέο αίμα στα ματς της ΑΕΚ και του Αρη

Print Friendly, PDF & Email

Η UEFA ανακοίνωσε την Κυριακή τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους επαναληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Κραϊόβα, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Ενωσης, θα διευθύνει ο Γάλλος, Ζερόμ Μπρισάρ.

Ο 39χρονος διαιτητής έγινε διεθνής τον Ιούλιο του 2017, σφυρίζει αγώνες στη Ligue 1, και μάλιστα, το Σάββατο ήταν στο διπλό της Ρεμς κόντρα στη Μαρσέιγ, στο “Βελοντρόμ”. Στην Ευρώπη πάντως έχει σφυρίξει μόνο δύο αγώνες σε προκριματικά του Γιουρόπα, ενώ πέρυσι έπαιξε και το ΠΑΟΚ – Τότεναμ 0-1 για το Youth League.

Στο ματς του Αρη με τη Μόλντε στο “Βικελίδης” επιλέχθηκε ο Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ. Ο 30χρονος διαιτητής έχει στο ενεργητικό του μόλις τέσσερις αγώνες σε προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σφυρίζει για πρώτη φορά ελληνική ομάδα.

Σε αντίθεση με τα ματς της ΑΕΚ και του Αρη, η UEFA στέλνει στο Περιστέρι για το Ατρόμητος – Λέγκια, τον πολύπειρο Ολλανδό, Μπας Νιχάους.

Ο 42χρονος ρέφερι, με τους 12 αγώνες σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και τους 24 σε ομίλους του Γιουρόπα στο ενεργητικό του, έχει σφυρίξει στο παρελθόν τέσσερις φορές ελληνικές ομάδες. Η παράδοση μάλιστα είναι εξαιρετική διότι και τις τέσσερις οι ελληνικοί σύλλογοι κέρδισαν.

Αναλυτικά, ο Νιχάους ήταν στο ΠΑΟΚ – Εστερσουντ 3-1 για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ το 2017/18, στο Αρσεναλ – Ολυμπιακός 2-3 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2015/16, στο Τότεναμ ΠΑΟΚ 1-2 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2011/12 και στο ΑΕΚ – Χάιντουκ 3-1 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2010/11.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή