«Εμπιστευόμαστε την ΚΕΔ, είμαστε σε καλό δρόμο, δεν θα γίνουμε Κολομβία»

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το τέλος της συνάντησης των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου στα γραφεία της ΕΠΟ αναφορικά με την αποχή των διαιτητών για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης προχώρησε σε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν βρέθηκε λύση με την αποχή των διαιτητών: «Έγινε μια συζήτηση γενικότερου περιεχομένου, πέρα από την επίθεση Τζήλου. Οι διαιτητές θα συσκεφθούν και θα πουν τις αποφάσεις».

Για το αν πήραν εγγυήσεις: «Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο εγγυήσεις. Δόθηκαν κάποιες αποσαφηνίσεις για το τι έχει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει. Έχω την αισχύνη, επειδή υπήρξε καλό κλήμα, λύθηκαν και κάποιες παρεξηγήσεις, νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό σημείο και όλοι μας διατρανώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας».

Για το τι ζήτησαν οι διαιτητές: «Το πιο σημαντικό είναι οι δηλώσεις και πως αντιμετωπίζονται. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Αυτό που ζήτησαν είναι να πέσουν οι τόνοι. Υπάρχει ένα θέμα με τον Τύπο. Ο,τι καταλήγει στα γραφεία μου δεν τα δημοσιοποιούμε, δεν έχει νόημα. Περιμένουμε τη δικαιοσύνη. Είμαστε ως πολιτεία έτοιμοι να συνδράμουμε με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε θετικοί σε οτιδήποτε θετικό. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω για να κατακτήσουμε την κανονικότητα»

Για το τι θα συμβεί στο επόμενο κρούσμα όπως αυτό του Τζήλου: «Δεν είναι το πρόβλημα μόνο ο ξυλοδαρμός του Τζήλου. Έχουμε φαινόμενα Ασβεστά. Πρέπει να βρεθούν στο ακροατήριο κάποιοι ένοχοι. Έχω την αίσθηση, ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να δείξουμε σε όλους ότι σ’ αυτήν την χώρα υπάρχουν κανόνες και δεν θα γίνουμε Κολομβία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή