"Ο Καραντώνης δεν είχε την ποιότητα να διευθύνει το ματς, έχασε τελείως τον έλεγχο"

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μίχαελ Ενινγκ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Αρη με την ΑΕΚ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία του Καραντώνη τονίζοντας μάλιστα πως ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο.

Αρχικά ο Γερμανός τεχνικός του Αρη τόνισε: «Είμαστε απογοητευμένοι, όχι για την ομάδα και τον τρόπο που έπαιξε, αλλά γι’ άλλες συνθήκες και καταστάσεις του αγώνα. Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι από τις αποφάσεις του διαιτητή και είναι πολλές οι φάσεις που δόθηκαν σε λανθασμένη κατεύθυνση. «Έχουμε πλέον τις τεχνικές δυνατότητες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, υπάρχει το VAR, για να δούμε κάποιες φάσεις, ακόμη κι αυτές που είναι ξεκάθαρες και είναι απορίας άξιον γιατί δεν γίνεται. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλό με το πρώτο λάθος που κάναμε να προηγηθεί στο σκορ, είναι ωστόσο δύσκολο να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Περιμέναμε 60 λεπτά να δει ένας παίκτης της ΑΕΚ δεύτερη κίτρινη στα πολλά μαρκαρίσματα που έγιναν, αντιθέτως πήρε κίτρινη ένας παίκτης που δεν είχε άλλη. Είχαμε περίεργες αποφάσεις σήμερα».

Σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να διευθύνει το παιχνίδι ξένος διαιτητής: «Δεν έχει να κάνει με το αν θα είναι ξένος ή Έλληνας, αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλούς διαιτητές. Ο συγκεκριμένος (σ. σ. Καραντώνης) δεν είχε την ποιότητα να διευθύνει το παιχνίδι, έχασε τελείως τον έλεγχο κι εμείς θέλουμε διαιτητές να ελέγχουν ματς».

Για το αν τον αποθαρρύνουν τέτοιες διαιτησίες να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα: «Μπορώ να αξιολογήσω αυτό που βλέπω. Από την επίδοση των παικτών έως κι αυτή του διαιτητή. Είναι κάτι δυσάρεστο όταν το κάνω. Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, ωστόσο, δεν μ’ επηρεάζει στην καθημερινότητά μου. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ, έχω μια έξοχη ομάδα, αλλά αν η κατάσταση που περιγράφετε είναι η δομή στην Ελλάδα, τότε υπάρχει πρόβλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here