Εντυπωσίασε το 3ο SwimmingClub Experience 2019

Print Friendly, PDF & Email

Με τον πιο καλοκαιρινό και θεαματικό κολυμβητικό αγώνα υποδέχτηκε η Αττική τον Ιούνιο. Στην υπέροχη παραλία του Akanthus στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκε στις 2/6 με επιτυχία το 3ο SwimmingClub Experience

Εκατοντάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες βρέθηκαν στην εκκίνηση των τριών διαδρομών (1000μ, 3000μ και 5000μ) και πρόφεραν εντυπωσιακό θέαμα και δυνατό ανταγωνισμό. Ο κολυμβητικός αγώνας αποτελεί θεσμό πλέον στις διοργανώσεις ανοιχτής θάλασσας. Οι θεατές που κατέκλυσαν το χώρος χειροκρότησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της κολύμβησης και απόλαυσαν τις παροχές της διοργάνωσης.

Στα 5.000 μ. στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βίκυ Κουβέλη με 1:07’09’’. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Φιρφιλιώνης με 1:07’53’’. Στην κατηγορία Wet Suit πρώτευσαν αντίστοιχα ο Χαρίσης Τζαναβάρας με 1:09’58’’ και η Κατερίνα Σάπαρη με1:12’15’’

Στα 3.000 μ. νικητής στους άνδρες ήταν ο Βασίλης Δεμέτης με 35’39’’ και στις γυναίκες η Βασιλική Τασσοπούλου με 43’38’’, ενώ στις κατηγορίες με Wet Suit πρώτευσαν αντίστοιχα η Νέλλυ Ντελιάλη με 43’18’’900 και ο Κώστας Βλάχος με 44’20’’.

Στα 1.000 μ. νικητής ήταν ο Λευτέρης Πανέτης με 12’14’’, και στις γυναίκες η νεαρή Αθανασία Ρουμάνα με 12’58’’, ενώ στις κατηγορίες με Wet Suit πρώτευσαν αντίστοιχα ο Παναγιώτης Δημόπουλος με 11’15’’ και η Ευα Μπέκα με 13’24’’697.

“Θεωρώ πως τις δύο προηγούμενες χρονιές χτίσαμε κάτι το οποίο φάνηκε φέτος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση της διοργάνωσης και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι η καρδιά του αγώνα. Κάθε φορά μετά από μια διοργάνωση διακρίνω περιθώρια βελτίωσης. Συνεπώς σηκώνουμε τα μανίκια και σχεδιάζουμε ένα καλύτερο Experience για το 2020 το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα», δήλωσε ο διοργανωτής – πρωταθλητής Νικόλας Σημαντήρας.

Κατά τη διάρκεια των απονομών στήθηκε πάρτι γεμάτο θάλασσα και θετική ενέργεια και οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την διοργάνωση του 2020.

Οι χορηγοί και υποστηρικτές του 3ου SwimmingClub Experience 2019 πρόσφεραν στους συμμετέχοντες όμορφα δώρα. Πιο συγκεκριμένα.

· 1 bike fitting by Retul από την Marathon Bikes

· 3 visor από την Compressport

· 1 παλμογράφο από το e- galaxy

· 2 πακέτα διαμονής των 2 ατόμων από το Tween House Spetses

· 1 πακετο διαμονης 5 ημερών για 2 ατόμα από το Tropical sol KOS

· 4 χυμοί από To Bazaki

· 2 κρεμάστρες μεταλλίων του αγώνα από την Dimel Cut

· 4 δωροεπιταγές των 30€ από το Swimmingshop.gr

· 4 πελματογραφηματα από Physiowellness Psarogiannis

· 2 πακετα περιποίησης γυναικών από New laser Natasha Μprezati

· Τσαντάκια σε όλες τις overall νικήτριες από Bleecker& love

· Σκουφακια σε ολους τους overall νικητές από Blackmile

· Ενεργειακό τζελάκι σε όλους τους συμμετέχοντες από τη Maurten

· aloe vera gel σε όλους και σετ περιποίησης στην κατηγορια #lastbutnotleast από Messinian spa

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία, τα προϊόντα ομορφιάς εμπνευσμένα από τον πλούτο της φύσης και τις καλύτερες νέες επιστημονικές έρευνες MessinianSpa και φυσικά η Suunto με τα εκπληκτικά της ρολόγια για κολυμβητές, δρομείς, τριαθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας κάθε είδους.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν οι: SailMarine.gr, Top-Advertising.gr, Expert Pro Security, Ακτή του Ηλιου, Akanθus.

Για την ασφάλεια των αθλητών στο νερό φρόντισε η Lifeguard Hellas.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή