Ενόχληση Κούγια για Λυσάνδρου και για όσα είπαν οι παίκτες και ο τεχνικός του ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την ενόχλησή της για όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την κατάσταση του χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA.

Μάλιστα οι “βυσσινί” ξεκαθαρίζουν πως δεν θα δεχθούν καμία αλλαγή έδρας με πρόσχημα την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και προειδοποιούν πως αν πέσει τέτοια πρόταση στο τραπέζι για το ματς με την ΑΕΚ, ότι θα καταθέσουν πρόταση μομφής κατά του Μηνά Λυσάνδρου.

Αναλυτικά:

Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και ραδιοφωνικές εκπομπές δηλώσεις του Προέδρου της Super League κ. Λυσάνδρου περί της κακής καταστάσεως μεταξύ άλλων γηπέδων του χλοοτάπητα του ακριβοπληρωμένου από εμάς (έχουμε καταβάλει ενοίκιο μέχρι τώρα περίπου 2.000.000€ για χρήση 4 αγωνιστικών περιόδων) γηπέδου AEL FC ARENA.

1. Θα προτιμούσαμε την άποψη του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA να τη γνωστοποιήσει πρώτα σε εμάς κι όχι να τη μάθουμε από δημοσιογράφους τους οποίους δεξιώθηκε.

2. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που δημιούργησαν με δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον μεταξύ μας αγώνα, λόγω της ανταγωνιστικότητος της ομάδος μας, η οποία πιθανότατα τους εξέπληξε, αφού είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες με αντιπάλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να έχουν 20 έως 30 τελικές σε κάθε αγώνα και στον μεταξύ μας αγώνα είχαν μόνο 5, έναντι 3 δικών μας.

3. Το γήπεδο μας έχει κριθεί όχι τέλειο αλλά σε καλή κατάσταση από την επιτροπή που το εξέτασε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μάλιστα σε ακραίες καιρικές συνθήκες – θερμοκρασίες – ανώτερες των 40 βαθμών κελσίου που επικρατούν το θέρος στη Λάρισα και όπου ξεραίνονται τα πάντα.

4. Δεν θα δεχθούμε καμία αλλαγή έδρας για οποιοδήποτε παιχνίδι από τα προσδιορισμένα στο μέλλον να δώσουμε στο γήπεδο μας και θα αναγκαστούμε εάν “κατά σύμπτωση” ένα από αυτά είναι το αμέσως μεταπροσεχές απέναντι στην ΑΕΚ να υποβάλουμε πρόταση μομφής για τον κ. Λυσάνδρου.

Τα υπόλοιπα γι αυτό το θέμα θα τα συζητήσουμε στο ΔΣ της Παρασκευής, όπου και θα έπρεπε για πρώτη φορά να τεθεί το θέμα κι όχι να δημοσιοποιηθεί πριν σε “ιδιωτικές” συζητήσεις με δημοσιογράφους.

Είμαστε παλιοί στο χώρο και μεθοδεύσεις αυτού του τύπου από παρασκηνιακούς παράγοντες τύπου Γιάννη Παπαδόπουλου – Θωμά Μητρόπουλου γνωρίζουμε πως να τις αντιμετωπίσουμε

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή