Εξόφλησε 18 πρώην ποδοσφαιριστές η Κασσιόπη για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών

Print Friendly, PDF & Email

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η Κέρκυρα προχώρησε στην εξόφληση 18 πρώην ποδοσφαιριστές για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ και ο μεγαλομέτοχος της κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τακτοποίηση των οφειλών για το μεγαλύτερο κομμάτι των ποδοσφαιριστών μας ή στο σύνολο 18, έτσι ώστε να μην συντρέχει λόγος επιβολής ποινών λόγω των προσφυγών που είχαν ασκήσει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον σεβασμό, την κατανόηση, την ποδοσφαιρική αλληλεγγύη και το ήθος που είχαν σε μεγάλο βαθμό οι Σιόντης, Ρόλε, Γρομητσάρης, Παμλίδης, Αποστολίδης, Μυτίδης, Βίλλα, Χαντάκιας, Λινάρδος, Βέρτζος, Κούρος, Κρητικός, Κολοβούρης, Αναστασίου, Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Αρτυματάς, Αντέτζο.

Το μόνο μελανό σημείο στις διαπραγματεύσεις στον οποίο τρόπο εξόφλησης του και στεκόμαστε σε αυτό, ήταν ο 18ος ποδοσφαιριστής, Αντέτζο, ο οποίος παρόλο το παχυλό συμβόλαιο που είχε στην ομάδα μας και συνεχίζει να έχει σε ομάδα της Superleague 1, δεν σεβάστηκε ούτε τους συναθλητές του, ούτε το ψωμί που συνεχίζει να τρώει στην Ελλάδα, δείχνοντας έναν ανήθικο αντιεπαγγελματισμό και αλαζονεία!

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Μπαντή Γιώργο, τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ κ. Αλαφραγκή Μανώλη καθώς και τον κ. Λίβα Αργύρη δικηγόρο της ΠΑΕ για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έκλεισαν θετικά για τους ποδοσφαιριστές. Επίσης τον δικηγόρο κ. Χατζηιωάννου εκπροσώπου του κ. Αρτυματά».