Επίθεση Κούγια σε Κομίνη για πέναλτι που έδωσε στον ΟΦΗ

Print Friendly, PDF & Email
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση εξαπολύει επίθεση κατά του διαιτητή του μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά, Γιώργου Κομίνη, για το πέναλτι που σφύριξε κι από το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

“Όλοι γνωρίζουν πόσο σιχαίνομαι την ομάδα του Πλατανιά και όλους αυτούς τους διαιτητές (Αμπάρκιολη – Κάμπαξη – Ιωαννίδη) και τον αρχηγό τους τον Δούρο, που μας στήσανε όταν είχα την Παναχαϊκή και ανέβασαν τον Πλατανιά, αντί αυτής της ομαδάρας που είχαμε τότε, γιατί όλη αυτή η συμμορία του Koriopolis δεν με ήθελαν στα πόδια τους, για να κάνουν τις βρωμιές τους.

Όλοι επίσης γνωρίζουν πόσο συμπαθώ τον ΟΦΗ και πόσο πολύ τον βοήθησα, κόντρα στα συμφέροντα της ομάδας μας της ΑΕΛ, για να γλυτώσει τον υποβιβασμό και να αθωωθεί από μία τρομερή σκευωρία, η οποία είχε παραπλανήσει τους τίμιους δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά αυτό το πέναλτι που έδωσε αυτός ο κιτρινιάρης αγέλαστος ο Κομίνης από την Ηγουμενίτσα, που ζει από το ποδόσφαιρο, αφού δεν έχει κανένα άλλο επάγγελμα, δεν θα το έδινε ούτε ο πιο στημένος οπαδός διαιτητής του ΟΦΗ.

Έχω δικαιολογημένο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο και όλοι οι τίμιοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν μας χρειάζονται ούτε οι Σιδηρόπουλοι, ούτε οι Κομίνηδες, ούτε οι Λάμπρου, για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.

Ο Κομίνης την μία χρονιά έβγαλε μαϊμού πρωταθλητή και μέσα σε ένα χρόνο έκανε πάλι το θαύμα του.

Για αυτό φώναζα, ότι σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της ουράς της βαθμολογίας δεν έπρεπε να παίξουν Έλληνες έμπειροι διεθνείς διαιτητές.

Ο Σιδηρόπουλος ακύρωσε κανονικό γκολ του Λεβαδειακού με τα Γιάννενα και τον έστειλε στην Β’ Εθνική και ο Κομίνης σήμερα έδωσε ένα πέναλτι, που δεν δίνεται ούτε σε αγώνα ανεξάρτητων ομάδων.

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους τους Έλληνες διαιτητές από το 1996 έως και σήμερα που μας έκοψαν το γήπεδο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή